FUSION LASTEN CROSSIT

Fusion Bee 50

Uudistunut Fusion Bee 50 on tarkoitettu aloittelevan kuskin ensicrossiksi. Nyt valittavissa kaksi eri versiota:

Automaattivaihteinen Bee 50 auto on helpoin lähtökohta oppia käsittelemään kaksipyöräisiä. Voimansiirto on täysautomaattinen, jolloin kuskin ei tarvitse keskittyä kuin kaasun ja jarrujen käyttöön. Käsikäyttöiset hydrauliset etu- ja takajarrut ovat kevyet ja helpot käyttää.

Puoliautomaattivaihteisella Bee 50 semi:llä on helppo harjoitella manuaalivaihteisia pyöriä varten, vaihteistoa käytetään normaalisti vaihdepolkimesta, mutta kytkimen hoitaa automatiikka. Takajarru on isojen pyörien tapaan jalkakäyttöisenä, tämä takaa hallintalaitteiden paikkojen oppimisen.

Bee 50 -crossit on varustettu mm. sähkö- ja jalkastartilla, 50 cc 4-tahtikoneella, tehokkailla levyjarruilla sekä isompienkin crossien tasoisella jousituksella ja iskunvaimennuksella. Akku on sijoitettu omaan koteloonsa satulan alle, jossa siihen ei pääse mutaa, lunta tai muuta likaa ajon aikana. Tyylikäs, uusittu ulkonäkö kruunaa koko paketin. Tässä on hauska ja helppo tapa juniorikuskin päästä crossiharrastukseen kiinni!

Hinta 890,- + toim.kulut

Mosquito 125

Kun tehontarve nuorella harrastajalla kasvaa, vastauksena on Mosquito 125. Varustettu mm. sähkö- ja jalkastartilla, tehokkailla levyjarruilla, 4-vaihteisella manuaalilaatikolla, Kendan laadukkailla karkeilla nappularenkailla, sekä hyvällä jousituksella ja iskunvaimennuksella.

Mosquito 125 on uudistunut täysin tälle vuodelle, uutta on mm. katteet ja niiden väritys, erikseen sijoitetut käynnistys- ja sammutusnapit, tehokas ajovalo ym ym.

Tehoa löytyy varmasti riittävästi, ja täysikokoista Fusionia pienemmät renkaat helpottavat laitteen hallintaa.

Hinta 1090,- + toim.kulut

Mosquito 140

Täysin uudistunut Fusion Mosquito 140 on suurikokoinen crossipyörä, joka sopii jo täysikasvuisenkin ajettavaksi. Vääntävä 140cc 4-tahtimoottori vauhdittaa tätä laitetta vähintäänkin riittävästi, ja täysin uusittu ulkoasu luo entistä parempaa ajofiilistä. Illan hämärtyessä ei tarvitse enää lopettaa crossailua, sillä Mosquito 140 on varustettu nyt tehokkaalla ajovalolla! Alla pyörivät laadukkaat 17" ja 14" karkeakuvioiset Kendan nappularenkaat, vauhti pysähtyy tehokkailla levyjarruilla ja montut ylittyvät vaivatta hyvällä jousituksella ja iskunvaimennuksella.

Tästä pitkäaikainen harrastelaite nuorelle, tai vaikka vähän vanhemmallekin kuskille.

Hinta 1290,- + toim.kulut

Super Bee 110

Fusion Super Bee 110 on hieman varttuneemman kuskin valinta. Super Bee on varustettu sähkö- ja jalkastartilla, tehokkailla levyjarruilla, Kendan laadukkailla karkeakuvioisilla crossirenkailla, tehokkaalla ajovalolla sekä hyvällä iskunvaimennuksella. Akku on sijoitettu omaan koteloonsa satulan alle, jossa siihen ei pääse mutaa, lunta tai muuta likaa ajon aikana.

Täysin uusittu, tarkasti viimeistelty ulkonäkö kelpaa vaativammallekin kuskille.

Hinta 990,- + toim.kulut